tiistai 9. tammikuuta 2024

NFL:n runkosarja ohi - taistelu kohti SuperBowl LVIII:a alkaa

 

NFL:n runkosarja pelattu -Raja pärjäsi hyvin arvioissaan

Vanha suola alkoi janottamaan tuossa syksyllä kun NFL:n uusi sarjakierros käynnistyi. Piti päästä asian ytimeen muutoinkin kuin katsomalla näitä otteluita TV-lähetyksinä. Viimeksi tuli kokeiltua NFL Fantasy -peliä vuonna 2019, jolloin molemmat kokoamani joukkueet voittivat liigansa: pääsi hieman yllättämään, jopa itseni.

 Tällä kerralla osallistuin hieman erilaiseen peliformaattiin, jossa ennen jokaista sarjakierrosta nimettiin kunkin otteluparin voittajajoukkue. Vähän kuin kotimaista NFL-vakiota olisi pelannut Veikkauksen sivustolla. 

Perinteisesti pelasin nytkin noilla jo aikoja sitten luomillani "varjojoukkueilla" Raja:n osalta ja lisäksi mukana oli tuo ykkösjoukkue TzalamaSF49. No, kuten tulokset osoittavat niin tällä kerralla kävi hieman kummallisesti: joukkueet tulivat ikään kuin käännettyyn järjestykseen. Heikoimmaksi arvioitu lenkki voitti ja parhaaksi arvioitu tuli viimeiseksi. Tämä osoittaa tuon veikkauksen voiman ja tulosten ennustettavuuden vaikeuden. 

TzalamaSF49:n osalta pelasin aika varman päälle ja tilastoja katsoen. Tuon RajaR3:n osalta käytin eniten ns. yllätyskertoimia ja se toikin tuloksen: peräti yli 80 % kohteista veikattiin oikein. Tällä joukkueella olisi voinut ja kannattanut varmaan ottaa osaa myös Veikkauksen NFL-vakioon. Joku rivi olisi ollut oikein ja ehkä voittosummakin hieman suurempi kuin pelkkiä suosikkeja veikattaessa.

Nyt on sitten tämän veikkauksen innoittamana osallistuttu myös tähän NFL:n loppuhuipennukseen joka tulee päätökseen helmikuun SuperBowl LVIII ottelussa 11.2.2024. 😍


@ri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

FT8 SM-sprint, osa 5

  Työskenneltyjä kilpa-asemia FT8 sprint -kilpailusarjan kevätkauden päättävä osakilpailu päättyi juuri. Tälläkin kerralla asemia oli mukava...