maanantai 29. tammikuuta 2024

Finaalia vaille valmis - NFL

 

Konferenssien mestaruudet ratkaistu 28.1.2024

NFL:n molempien konferenssien mestarit tälle kaudelle ovat nyt selvillä ja himoittu Super Bowl -mestaruus on enää yhden voiton päässä. Voitosta taistelevat AFC:n puolelta Kansas City Chiefs ja NFC:n puolelta SF49ers (San Fransisco). Molemmissa konferensseissa käytiin eilen tosi jännittävät ja mielenkiintoiset finaalit. 

AFC:n puolella ennakkoon paremmaksi veikattu Baltimore Ravens, joutui antamaan tilaa Kansas City:lle. Kansasin pelinrakentaja Patric Mahomes, piti hermonsa ja heitot tarkkoina mikä tasoitti matkaa finaaliin huomattavasti.

NFC:n puolella käytiin sellainen "nitrokamppailu", jossa ennakkosuosikki SF49ers nousi vasta toisella pelijaksolla 17 pisteen takamatkalta voittoon. Pitkään näyttikin että vihdoin ja viimein Detroit ottaisi paikan Super Bowliin, mutta toisella puoliajalla voitto valui käsistä, kun SF49ers sai taas pelirytmistään ja ideastaan kiinni.

Oman veikkauksen osalta osuivat merkinnät heppoisesti, eli kummassakin konferenssissa vain kaksi ottelu veikattu oikein. No, oma suosikki SF49ers eteni kuitenkin Super Bowliin, joten jännitettävää riittää noilta osin vielä. Tuo kauden päättävä loppuotteluhan palataan vasta parin viikon päästä. Pieni tauko paikallaan niin pelaajille kuin faneillekin.

@ri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

FT8 SM-sprint, osa 5

  Työskenneltyjä kilpa-asemia FT8 sprint -kilpailusarjan kevätkauden päättävä osakilpailu päättyi juuri. Tälläkin kerralla asemia oli mukava...