perjantai 13. tammikuuta 2023

Medianäkyvyyttä tavoittelemassa

 

Juttua ja kuvia Sulkavalta

Viime kesänä tuli vierailtua Sulkavan suunnalla ja tarkemmin sanottuna Tiittalan kartanossa. Kartano oli juuri avannut kesäkauden ja onnistuttiin olemaan ensimmäisten asiakkaiden joukossa nautiskelemassa kartanon näkymistä ja maukkaista "Vohvelikahveista". Vierailun innoittamana laadin sitten pienen jutun kyseisen kartanon vaiheista ja laitoin sen menemään julkiseen jakeluun internetin syövereihin.

Viikolla saamani tilaston mukaan juttua oli luettu yli 50 000 kertaa. Laskurin mukaan juttu merkitään luetuksi, jos ja kun se on selaimessa auki yli minuutin. Lisäksi jutun kuvia oli katseltu yli 46 000 kertaa, mikä on ihan ok suoritus. Juttu oli julkaistu niin suomeksi kuin englanniksi.

Ensi kaudella tulee varmaan taas vierailtua kartanon maisemissa, mutta nyt voisi kirjoittamisessa keskittyä vaikka kartanon upeaan puutarhaan, sen lintumaailmaan tai sitten hieman jännittävämpään historiaan;  osana Suomen radioamatööritoimintaan.


@ri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

FT8 SM-sprint, osa 5

  Työskenneltyjä kilpa-asemia FT8 sprint -kilpailusarjan kevätkauden päättävä osakilpailu päättyi juuri. Tälläkin kerralla asemia oli mukava...