keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Koska rysähtää? osa 2 LPR:n kaupungin tekninen toimi

Päivitys 8.2.2013: Merkit vaihtuneet Mustolassa niin, että nyt koko alueella on 30 km/h, joten huoli siitä, että ajonopeudet lisääntyisivät laillisesti on turha. Tuo 40 km/h olikin turha. Kiitokset kaupungin teknilliselle toimelle asioiden hoitamisesta mallikkaasti näiltä osin!!

Toivottavasti muistetaan noudattaa nopeusrajoitusta ja huomioida väistämisvelvollisuuden niin hyvä tulee.

Alla tuo alkuperäinen leipäteksti merkkien poiston yhteydessä:


Viimeksi tuossa kuluvan viikon maanantaina ehdin kommentoimaan hieman näin paikallisen kaupunginosan liikennekurittomia. Ilmeisesti kaupungin tekninen toimi on käynyt salaa lukemassa blogia ja ottanut haasteen vastaan. Tänään nimittäin oli kaupungin auto ja peräti yksi työmies irroittamassa aluenopeusrajoitusmerkkejä pois: 30 km/h ja 40 km/h. Kiiruskin tuntui olevan sen verran kova, ettei ehtinyt kommentoimaan asiaa tuoreeltaan. Laitoin juttuvinkin paikalliseen lehteen, josko heillä olisi intoa hieman kysellä taustoja asian perään.
Tuota koulua ja oppilaita ei ole vielä poistettu, joten 50 km/h tuntuu aika hurjalta nopeudelta näillä teillä ilman pieniä kulkijoitakin.
Poliisinkin osalta nyt tehty ratkaisu on varmasti mieleen, koska ylinopeudet vähenevät tällä tiestöllä, ainakin osittain.
Maanantaina kommentoimaanin koululla olevaan kielletyn ajosuunan merkkiin tuli jännä kuvio, kun paikallisen lehtitalon edustaja edustusautollaan pitkän harkinnan jälkeen päätti rikkoa tieliikennelakia ja ajaa pihalle merkistä välittämättä. Epäröinti lienee osittain johtunut siitä, että olin juuri sattumalta tapahtumapaikalla ja katselin kai hieman hämmästyneen näköisenä sekä autoa että merkkiä. No, kukaan ei jäänyt alle eikä ollut välituntikaan, joten selvittiin säikähdyksellä.
Katsotaan mitä tuleman pitää ja toivottavasti ei rusähdä missään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusi tulokas kotiverkkoon, osa 2

Raspi ja TFT-näyttä 7"  Osaset alkoivat olla ns. koolla, joten oli aika laittaa laitteisto tulille. Raspia lukuun ottamatta kaikki tarv...