tiistai 25. elokuuta 2009

Perhosbaarilla


Aiemmin kaivattua järjestysmiestä ei näkynyt - ei kuulunut. Mutta, kuinka ollakaan - herukkaperhoset keräsivät voimansa ja ajoivat kiukutelleet ampiaiset hieman syrjemmälle. 12 herukkaperhosta on sen verran monta siipiparia, että tilaa löytyi. Samalla muutkin perhoset pääsivät nautiskelemaan baarin antimista. Päivän aikana jonot baariin olivatkin melkoiset. Lähi kasvustojen lehtipinnat loistivat mitä erilaisimmissa väreissä kun värikkäät perhoset odottelivat vuoroaan baarin antimille, samalla itseään lämmitellen.
Pientä rähinääkin baarissa tapahtui. Raitapaidat, ampiaiset, olivat jääneet perhosille hieman alakynteen ja niin myös muillekin vierailijoille. Tässä tapauksessa ei onnettomuudelta säästytty, vaikka suurempi herhiläinen pisti ampiaisen parempiin poskiin, kuten kuvasta näkyy. Tutkintalautakuntaa ei tässä tapauksessa kuitenkaan kutsuttu paikalle.
Ilma näkyy jatkuvan todella komeana, joten baarilla lienee tänäänkin ruuhkaa. Niin, jaa uusi herkuttelujuomakin on jo muhimassa. Kyllä kelpaa.

2 kommenttia:

  1. Voi kun joskus sais noita neitoperhosia kuvattua, mutta ei näy vielä, nokkosia, sitruunaperhosia ja muita näkyy hyvinkin :)

    VastaaPoista
  2. Neitoperhosia baariin kovasti odottellaan tällekin suvelle - tosin uusi sukupolvi kuoriutuu elokuun alussa ja lentelee sitten syksyn kylmien tuloon saakka. Sen jälkeen ne hakeutuvat talvehtimaan ilahduttaakseen meitä jälleen aikaisin keväällä.
    Eloku-syyskuulla baarin kävijämäärät huipusssaan.

    VastaaPoista

Uusi tulokas kotiverkkoon, osa 2

Raspi ja TFT-näyttä 7"  Osaset alkoivat olla ns. koolla, joten oli aika laittaa laitteisto tulille. Raspia lukuun ottamatta kaikki tarv...