torstai 20. elokuuta 2009

Bill Gatesin kosto.....

Joskus maailmassa kultaiset lauseet tai lausahdukset kuten "ei ole olemassa helppoa tietokoneen asennusta tai päivitystä"osoittautuvat pelottavan totuuden mukaisiksi. Tuon lausahduksen keksinyt ei varmaan ole koskaan kuullut puhuttavan MAC-maailmasta tai ei sitten näe maailmaa Bill Gatesilta.
Tänään taas törmäsin XP:n ihanuuteen, kun järjestelmä ilmoitti hall.dll -tiedoston vaurioituneen tai kadonneen. Tämän jälkeen alkoikin sitten työ ja urheilu "kadonneen" kovalevyn pelastamiseksi. No, koska kyseessä oli ns. merkkimikro ja sillä omat palautuslevyt, jotka tuntuivat vain toimivan oli ainoana vaihtoehtona lopulta koko koneen asennus alkutekijöistä lähtien. Tässä on tietysti se hyvä puoli, että niin levy kuin vanhat ajurit tulivat puhdistettua. Työtähän tuo teettää, mutta saadaan kone kuntoon.
On se vaan kumma kun tuolla MAC puolella ei tunnu noita hidastuvuus tai muita ongelmia juurikaan olevan vaikka käytössä on melkoinen tiedostojen sekamelska työasemalla. Päivityksetkin tuntuvat menevän suorastaan helposti. Varmistuksien ottamisesta en viitsi mainita mitään - arhg.... kunpa myös xp pystyisi samaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusi tulokas kotiverkkoon, osa 2

Raspi ja TFT-näyttä 7"  Osaset alkoivat olla ns. koolla, joten oli aika laittaa laitteisto tulille. Raspia lukuun ottamatta kaikki tarv...