tiistai 18. elokuuta 2009

Aamuluontoa 18.8.2009

Hieman piristävää vaihtelua aamun lenkkeilyyn saatiin, kun päätettiin vetää tuo viimepäivinä tutuksi tullut kierros ns. vastapäivään. Aamun verrattain kolea sää, + 4 C, sai kanavan veden mukavasti höyryämään, muodostaen jännän silhuetin siellä uiskennelleille sorsille.
Oravatkin jaksoivat pitää omaa mekastustaa kanavapuistikossa ja mikäs on leikitellessä kun sääkin on vielä näin aamutuimaan oikein mainio.
Eiliseen aamuun verrattuna ihmisiä oli liikkeellä suorastaan runsaasti, mutta tähän on selityksenä tuo koulun lukukauden alkaminen. Saa hiljainen koulumäkikin jälleen aktiviteettiä osakseen.
Vaikka vahvat syksynmerkit ovat luettavissa monin osin, täytyy aina etsiä myös niitä kesäisiäkin merkkejä - olkoon ne sitten vaikka taivaalla lentelevät räystäspääskyt tältä aamulta.
Perhosruokintakin sai uutta ruokatäydennystä eilisten sateiden jäljiltä. Ja kas kummaa, heti täydennyksen jälkeen tuli paikalle jo ensimmäiset amiraaliperhoset - lienevät kytänneet jossain herukkapensaan lehdistöllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keinoäly (AI) ja minä: muuttolintujen matkassa

Keinoäly eli tuttavallisemmin AI on tullut hyödyksemme tai sitten kiusaksemme - kuinka vaan. Ainakin bittitekniikan osalta hyvin monet järje...