tiistai 24. toukokuuta 2022

Wiestimiehet koolla

Rajan "Wiestimiehet" kokoontuivat jälleen

 

Pitkän Koronasulun jälkeen oli jälleen aika kaakkoisrajan reservin viestimiesten kokoontumiselle. Perinteinen tapaaminen suoritettiin tällä kerralla Luumäen 23.-24.5.2022. Paikka oli otollinen sillä Luumäeltä löytyy paljon mielenkiintoisia kohteita tutustuttavaksi sekä tietysti laadukasta majoitusta komeissa maisemissa.

Paikalle oli ehtinyt peräti 16 reservin viestimiestä sekä yksi henkilö videoyhteyden kautta. Eli ihan mukavalla kokoonpanolla oltiin samalla asialla. Eihän näitä viestialan erikoisosaajia niin hirmuisesti kaakkoisrajalla ole palvellutkaan. Ikä haarukkaa osallistujille tuli 55 - 80 vuotta, eli ihan hyvä otanta näiltäkin osin.

Päivien aikana tutustuttiin Presidentti P.E.Svinhuvudin kotimuseoon, Salpalinjaan ja Kivijärven komeisiin maisemiin. Kuinkas muuten. Sään puolesta tuo ajoitus tapahtumalle oli enemmän kuin nappisuoritus. Kiitokset tapahtuman puuhamiehille tästäkin.

vy 73 // ARi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjahyllyyn täytettä jälleen

Kirjoittajat ja kustantamot ovat olleet aktiivisia ja tuoneet markkinoille pitkin kevättä mielenkiintoisia kirjoja niin Ukrainan tapahtumiin...