tiistai 30. huhtikuuta 2013

T A K S I - suharit vauhdissa

Kulunut viikko on osoittanut karmealla tavalla kuin hyvin paikalliset taksikuskit osaavat ja noudattavat herrasmies/ -naistapoja liikenteessä. Uutisista olemme saaneet lukea kuin taksi tönäisi jalankulkijaa ja poistui sitten paikalta! Pian tämän jälkeen olikin sitten Lauritsalassa parikin kunnon kolaria, jossa taksi(t) näkyvästi mukana: ensin unohtui tuo väistämisvelvollisuus ja toisessa tapauksessa olisi voinut pitää turvaväliä, niin olisi välttynyt peräänajamisilta.
Jokainen liikenteessä liikkunut on varmasti huomannut kuinka taksi ajavat reilusti nopeusrajoituksia nopeammin. Kuskeilla tuntuu vieläkin olevan se käsitys, että poliisia ei kiinnosta taksien ajelut. Vasta kun jotain tapahtuu, niin sitten mennään paikalle.
Toki jokaisessa autoilijaryhmässä on menijöitä joka lähtöön, ja taksikuskeissakin löytyy niitä oikeita ammattilaisia; myös ajoasenteiltaan.
Toivotaan, että jatkossakaan ei tarvitsisi pelätä taksin kyytiin noustessa. Uutisvirtaa katsoessa ei tuoltakaan ajatukselta varmaan voi kohta väistyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VarAC:lla maailmalle jälleen

  28 MHz avautuu jälleen (kuva 1) Auringonpilkut ovat lisääntyneet jälleen ja siten myös heijastukset ionosfäärien ylemmissä kerroksissa kor...