sunnuntai 2. huhtikuuta 2023

Operaatio CR

 

"Voileipäkeksit" - Cream Cracker

Helmikuussa 2023 aloitin operaatio CR:n eli operaatio Cream Crackerin. Tarina sai alkunsa siitä kun yllätyksekseni huomasin kauppojen CR-hyllyjen olevan tyhjiä tuotteen osalta. Aluksi ajattelin sen johtuvan vain siitä, että kauppias ei ollut ehtinyt täydentää hyllyjä. Mutta, kun sama ilmiö oli muissakin kaupoissa aloin olettaa syyksi jotain vaikeuksia tuotteen toimitusketjuissa. Tuskinpa leipomot olisi lopettaneet tämän suosikkituotteen valmistusta.

Sometiedustelu eikä tuotetiedustelut muutoinkaan tuoneet mitään valaistusta asiaan. Onneksi olin ehtinyt ottaa lähikaupan viimeiset pari CR:ää talteen pahimman himon varalta 😂 Kilpaileviakin tuotteita löytyi toki lähihyllyistä, mutta niiden tekninen taso ei yllä alkuperäisen rinnalle, valitettavasti. No, tuo näkyy tietysti myös tuotteiden hinnassa.

Viime viikolla (vko 13) näin yllätyksekseni, että kauppias oli saanut tuotteita myyntiin. Olin juuri ennen havaintoja ehtinyt ostamaan toisesta myymälästä kilpailevaa versiota. Jos maku ja laatu ylipäänsä on hyvä, niin sitten voikin käyttää eväinä tätä uutta CR-löytöä: onhan pakettikin suurempi ja hinta tosi pieni tuohon alkuperäiseen tuotteeseen. 

Tuo CR:n nimi ei taida olla ns. tuotesuojattu, koska useita keksilaatuja on ollut tarjolla samalla, Cream Cracker, nimellä.

Testit saavat nyt vielä hieman odottaa sitä pahempaa CR-nälkää - kyllä sekin sieltä saapuu 😁


@ri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

FT8 SM-sprint, osa 5

  Työskenneltyjä kilpa-asemia FT8 sprint -kilpailusarjan kevätkauden päättävä osakilpailu päättyi juuri. Tälläkin kerralla asemia oli mukava...