torstai 21. huhtikuuta 2022

Diplomitaidetta, ARISS SSTV 2022 osa 2

 

SSTV-aktiviteettiä 2022

ISS:llä työskentelee monikansallinen miehistö ja ISS:n toimintaa on tukemassa useita erilaisia yhteisöjä eri maissa. Kevään SSTV-aktiviteetin osalta tuli tänään sähköpostissa tosite myös Venäjän suunnalta. Jos ei muuta, niin avaruustekniikan ja avaruuden valloituksen osalta Venäjä on kulkenut aika "eturintamassa" aikojen saatossa. Jatkossa tuo valtikka on ainakin osittain siirtymässä Kiinan suuntaan, sillä kiinalaisilla on oma miehitetty avaruusasema valmiudessa ja sinne ollaan siirtämässä kattava radioamatöörikalusto loppuvuodesta 2022. Taloudelliset resurssitkin jatkossa puoltanevat Kiinan toimintaa avaruudessa paremmin kuin itänaapurin.

На ISS работает многонациональный экипаж, и ISS поддерживается рядом различных сообществ в разных странах. Что касается весенней активности SSTV, сегодня также по электронной почте была отправлена ​​квитанция из России. Во всяком случае, Россия с течением времени была в авангарде космических технологий и освоения космоса. В дальнейшем этот скипетр переместится, по крайней мере, частично, в сторону Китая, поскольку у китайцев есть в резерве собственная пилотируемая космическая станция и к концу 2022 года туда будет переброшено комплексное радиолюбительское оборудование. космические операции лучше, чем его восточный сосед.

73

//ARi\\

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjahyllyyn täytettä jälleen

Kirjoittajat ja kustantamot ovat olleet aktiivisia ja tuoneet markkinoille pitkin kevättä mielenkiintoisia kirjoja niin Ukrainan tapahtumiin...