torstai 7. joulukuuta 2023

Venäjän armeijan muistoksi - в память о русской армии

Tankki talvinaamiossaan

Ei tullut tälläkään kerralla paraatimarssia Kiovaan tai muuallekaan. Mahtipontisena saavutuksena taisi ollakin lähinnä suuri nöyryytys "Puna-armeijalle". Vaikka kunniaa ei oikein rintamilla olekaan enää saavutettavissa, on se ymmärrettävää, että tappion karvas kalkki on paha niellä ja luopua toivottomasta taistelusta. 

Парадного марша в Киев и другие места на этот раз тоже не было. Самым впечатляющим достижением, вероятно, стало большое унижение для «Красной Армии». Хотя слава уже не достижима на передовой, понятно, что трудно проглотить горькую известь поражения и отказаться от безнадежной битвы.

Itsenäisyyspäivän ja Ukrainan armeijan vuosipäivän merkeissä tuli 6.12.2023 tehtyä retki pääkaupunkiseudulle, jossa oli mahdollisuus käydä tutustumassa tähän Venäjän armeijan tilaa kuvaavaan muistoesineeseen, joka oli saatu sopivasti näytille Kansalaistorille. Ulkoapäin melkoisen hyvin säilynyt vaunu oli saanut kuitenkin sen verran osumia, että miehistö oli päättänyt hylätä sen. Se mikä teki tästä hieman poikkeuksellisen vaunun oli se, että vaunun torni ammuksineen ei ollut räjähtänyt iskemästä. Mukavampihan sitä on muotonsa säilyttänyttä vaunua katsella näin.

По случаю Дня Независимости и юбилея Украинской армии, 6 декабря 2023 года, была совершена поездка в столичную область, где появилась возможность познакомиться с этим памятным объектом, изображающим состояние российской армии, которая был удобно выставлен в Кансалайсторе. Вагон, довольно хорошо сохранившийся снаружи, однако, получил столько попаданий, что экипаж решил его оставить. Немного необычным этот фургон делало то, что башня фургона с боеприпасами не взорвалась при ударе. На повозку, сохранившую такую ​​форму, приятнее смотреть.

Vaunu oli saanut seurakseen ajanmukaiset plakaatit ja viestit presidentti Putinille ja hänen vasalleilleen.

Kunnia Ukrainalle !


Вагон сопровождали современные плакаты и послания для президента Путина и его вассалов.

Слава Украине!


@ri

Venäjän armeijan ylpeys hyllytettynä
Гордость российской армии лежит под полкой

 

Международный розыск Путина


Важное послание господину Президенту – господину Путину


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

FT8 SM-sprint, osa 5

  Työskenneltyjä kilpa-asemia FT8 sprint -kilpailusarjan kevätkauden päättävä osakilpailu päättyi juuri. Tälläkin kerralla asemia oli mukava...