perjantai 8. heinäkuuta 2022

Hiekanveiston EM-kilpailut Enonkoskella 2022

Jo perinteeksi muodostuneet hiekanveiston EM-kilpailut saatiin tänä vuonna järjestettyä ilman pandemiarajoituksia. Mukana kilpailussa olikin useita loistavia "hiekkaveistäjiä" eripuolilta Eurooppaa. 

Kilpailun aihe, RAUHA, näkyikin hyvin kaikissa kilpailutöissä. Tämän jutun kuvitukseen olen poiminut vain omat suosikkini, jotka yllättäen vastasivatkin aika hyvin niin kilpailutuomariston kuin yleisönkin mielipiteitä.

Kuvissa 1 ja 2 on ylivoimainen oma suosikkini: taidokkaasti mallinnettu panssarivaunu, jonka tykki on vahingoittunut. Melkein samanlaisia kuviahan on viimeaikoina saatu nähdä osana uutisointia Ukrainan suunnalta, joten yhtymäkohta rauhaan on noiltakin osin kunnossa.

Kuvassa 3 on kilpailun voittanut, Timo Koiviston käsialaa oleva Rauhankyyhky. Kyyhky on kuvattu "munapedille", jossa pesän munat muodostuvat munakäsikranaateista. Jos tarkkaan katsoo, niin yhdeltä kranaatilta puuttuu varmistussokka, mikä on osoitus siitä kuinka herkkä ja haavoittuvainen asia tuo rauha on.

Kuvassa 4 on yleisönkin valloittanut ja yleisöäänestyksessä ykköseksi tullut kuvaelma kissan ja koiran rauhaisasta yhteiselosta.

//ARi\\



Kuva 1

Kuva 2

Kuva 3

Kuva 4

Tulostaulu

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

FT8 SM-sprint, osa 5

  Työskenneltyjä kilpa-asemia FT8 sprint -kilpailusarjan kevätkauden päättävä osakilpailu päättyi juuri. Tälläkin kerralla asemia oli mukava...