sunnuntai 29. joulukuuta 2019

NFL - Fantasy Super Bowl




No niinhän siinä sitten kävi, että jouluaattona otettiin tai sanottaisiinko että varmistettiin tuplamestaruus NFL:n fantasyliigassa. Vuosi sitten harjoiteltiin ja pelattiin yhdellä joukkueella sijoituksista 8 - 6. Ilmeisesti tästä viisastuneena saatiin nyt peräti kahdella joukkuella mestaruuspokaalit kotiin.

Ykkösjoukkueen osalta mestaruus menikin tiukoille, sillä runkosarjan jälkeen päästiin nipin-napin neljänneksi, mikä oikeutti playoff- peleihin. Kakkosjoukkueella tuota ongelmaa ei ollut, sillä lähes koko kausi meni voittoja tahkotessa. Onneksi tuo tahti kesti viimeiseen peliin saakka ja mestaruus tuli kotiin. 

Ykkösjoukkueen osalta oli hieno pelata ns. altavastaajan asemassa ja ottaa ensi niukka voitto ykkössijoitetusta "Winterpegger77":stä ja sitten yllättäen vielä reilu voitto loppuottelussa "The Lunchmen":sta. Runkosarjassahan tuli molemmille joukkueille hävittyä aika reilulla piste-erolla. Mainittakoon vielä, että "Winterpegger77" hävisi vain yhden ottelun runkosarjassa ja sitten tietysti tuon toisen finaalissa allekirjoittaneelle.

Joukkueiden logoina minulla on ollut perinteisesti joku "San Fransisco 49ers"-aiheinen teema. Niin nytkin. Ja aivan kuin hassuna yhteensattumana meni heiltäkin viimekausi hieman penkinalle, mutta nyt ovat tahkonneet voitosta voittoon ja tavoittelevat tosissaan helmikuun SuperBowl -finaalipaikkaa.

Katsotaan mitä kivaa ja ihmeellistä keksitään vuodelle 2020. 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjahyllyyn täytettä jälleen

Kirjoittajat ja kustantamot ovat olleet aktiivisia ja tuoneet markkinoille pitkin kevättä mielenkiintoisia kirjoja niin Ukrainan tapahtumiin...