maanantai 2. tammikuuta 2017

HNY 2017 eli Hyvää Uutta Vuotta 2017

Hyvää Uutta Vuotta 2017 tasapuolisesti kaikille lukijoille ja seuraajille toivoteltuna.
Tästä se taas lähtee uusi vuosi uusine "kujeineen" liikkeelle.
Monia mielenkiintoisia projekteja on suunnitteilla kuluvalle vuodelle, ja toivottavasti mahdollisimman moni niistä toteutuukin. Omasta aktiivisuudestahan se on lähinnä kiinni.

Suomi viettää 100-vuotis juhliaan kuluvana vuonna, ja se ainakin näkyy hieman harrastusrintamalla, sillä Viestintävirasto antoi suomalaisille radioamatööreille käyttöön vuodelle 2017 OF-prefiksin normaalin OH-prefiksin rinnalle. Lisäksi monia muita tapahtumia on radiorintamallakin tiedossa vuoden aikana.

Sääasemakin oli sanonut tietokoneen osalta sopimusta irti tuossa itsenäisyyspäivän tienoilla. Huomasin, sen tänään kun yritin herätellä sitä "lepotilasta": - ei herännyt, joten IVO-resetti oli pakollinen, ja netistä katsoessani huomasin viimeisten päivitysten olleen liki kuukauden takaa. No, nyt on kone käynnistetty uudelleen ja data-virtaa jälleen "eetteriin" ja tallentuu tietokantaan. Onneksi tuo sääasema itsessään tallensi tiedot puskurimuistiinsa, joten tuon "black-outin" aikana ei menetetty mitää anturitietoa.

Nyt ollaankin pääsemässä pikkuhiljalleen talven tuntuu, kun tuo Siperian ilmamassa saavuttaa Suomen. Pitkäänhän tuota "suojasäätä" ehti riittääkin.

Näillä mennään kohti uusia haasteita ja kuvioita.

de ARi (OF5KUY / OH5KUY)


OH5KUY // ARi

Oma valokuva

Born: March 1965
Married with Leila
Other familymembers:
  • Sina (1991) girl 
  • Aapo (2007) Tibetan spaniel (!2013!)
  • Tapsa (2013) Hamster (!2014!)
  • Wiljo (1985) Turtle
 
Hamradio operator since 1991.
Using callsign: OH5KUY

Twitter