perjantai 18. maaliskuuta 2016

THB....

Tänään oltiinkin sitten vaimon kanssa ihan kuutamolla. Päätettiin muutta luxusravintolan tarjoilut paikallisella rannalla olleiden ruokakojujen tarjontaan.
Ei ollut ollenkaan paha valinta koska vatsa täyttyi hyvin ja ruokakin oli hieman ns. arkiruoasta poikkeavaa. Myös hintataso oli murto-osa ravintolahinnoista. Ja koko ruoanvalmistusprosessin saattoi seurata livenä alusta loppuun.
Itse asiassa koko paikallinen ranta-alue elää pimeällä ihan erilaista elämää kuin kuumimpaan aikaan: markkinakojut täynnä tarjontaa, komeita lyhtyjä lähetettiin rannalta taivaalle yms.  Kuumailmapallon tavoin korkeuksiin nousevat lyhdyt olivat todella vaikuttava näky.
Paikallinen kanavauoma, josta Leila aamukävelyn lomassa havaitsi komean varaanin, reilusti yli 1.5 m pituinen liskon, oli yön tunneiksi muodostunut paikallisen lepakkopopulaation valtakunnaksi. Onneksi detektori oli kotona. Muutoin olisi vietetty kanavalla aikaa pitemmän kaavan mukaan hi.
Itsellä alkaa ilmeisesti tuo ikänäkö painamaan kun ei enää kaikkia pikkukohteita havaitse. Aamullakin olisi rannan ihanat ravut jääneet havaitsematta ilman Leilan opastusta. Mahtoi siinä joku ihmetellä kun itse pompin rapujen perässä kännykän kanssa. Mitäpä se SUOMI turisti ei tekisi heh.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OH5KUY // ARi

Oma valokuva

Born: March 1965
Married with Leila
Other familymembers:
  • Sina (1991) girl 
  • Aapo (2007) Tibetan spaniel (!2013!)
  • Tapsa (2013) Hamster (!2014!)
  • Wiljo (1985) Turtle
 
Hamradio operator since 1991.
Using callsign: OH5KUY

Twitter