keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Aamukonserttia aamuluonnossa

Varis mielipuuhassaan
 Näin keväällä, ja varsinkin toukokuulla heti termisen kevään alkaessa taittua kesän puolelle, luonnossa tapahtuu monia asioita varsin lyhyessä ajassa. Kylmänarimpien lintulajien saapuessa maahamme runsaslukuisin joukoin on aamuinen konsertti pihapuistikossa joka aamu hieman erilainen "soundiltaan". Samoin uusia kasveja puhkeaa kukkaan ja puiden silmut kasvavat lähes silmissä.
Tänään oli aamutapastelun aikana jälleen pysähdyttävä kuulostelemaan varsin mielenkiintoista laulukonserttia, jossa rytmittelivät punakylkirastaan hieman kireäsointiset äänet yhdessä hernekertun ja satakielen laulannan mukana. Käenpiikakin yritti yhtyä konserttiin, mutta katsoi sitten paremmaksi keskittyä johonkin muuhun puuhasteluun. Mitähän lienee ollut mielessä.
Satakielen saapumisen myötä tietysti tuo yöllinen konserttikin on saanut uuden kapellimestarin - mustarastaan on aika antaa tilaa toisille. Vielä hetki, ja viitakerttusen saavuttua alkaakin kilvoittelu siitä kuka oikeastaan onkaan paras laulaja. Tässä on sitä mallia vaikka muille jakaa, mitä laulukilpailuihin tulee.
Perhosbaarille riittää tulijoita keväälläkin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjahyllyyn täytettä jälleen

Kirjoittajat ja kustantamot ovat olleet aktiivisia ja tuoneet markkinoille pitkin kevättä mielenkiintoisia kirjoja niin Ukrainan tapahtumiin...