keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Matkamessut 2013

Viikonloppuna tuli vierailtua vaimon kanssa pääkaupunkiseudulla, matkamessuilla. Uudistunut, iso messuhalli oli kyllä jo puolenpäivän jälkeen tungokseen asti täynnä väkeä. Tapahtuman järjestäjillehän tuo on hieno juttu sekä tietysti paikalle tulleille matkailualan ammattilaisille.
Itse menimme paikalle lauantaina jo heti kohta messuporttien avaamisen jälkeen, jolloin tuo tungos ei ollut pahin mahdollinen pystyi jopa kommunikoimaan matkailun edustajien kanssa.
Järjestäjiltä oli hieno idea ohjata ohjelman avulla lapsiperheet omalle päivälleen, sunnuntaiksi. Ei tuolla lauantain tungoksessa olisi oikein voinut kuvitellakkaan rattaiden työntelijöitä.
Karavaanaritkin yrittivät tuoda omaa tuoteperhettään esille omalla osastollaan, mutta jostain syystä jäi hieman sellainen vaikutelma, ettei nuo komeat vaunut ja autot oikein vetäneet puoleensa messuyleisöä. Tällä osastolla oli hyvä käydä lepuuttamassa itseään poissa tungoksesta.
Pahin moka, joka jäi hieman vaivaamaan mieltä oli tuolla messujen huollon puolella, eli kaikki ravintolatyöntekijät eivät tunteneet kansainvälisiä / kotimaisia tuotteiden nimiä. Ilmeisesti heidät olikin palkattu painimaan vain kaljahanojen kanssa. Harmi, sillä tämä antaa erittäin huonon kuvan niin kotimaisille kuin ennenkaikkea ulkomaisille messuvieraille.

Mitä tuliaisina - no tietysti matkaideoita, tuhti joukko erillaisia esitteitä ja tietysti suuressa väkijoukossa itänyt flunssapöpö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjahyllyyn täytettä jälleen

Kirjoittajat ja kustantamot ovat olleet aktiivisia ja tuoneet markkinoille pitkin kevättä mielenkiintoisia kirjoja niin Ukrainan tapahtumiin...