maanantai 23. marraskuuta 2015

"Mummolassa"

Viikonloppuna se sitten oli totta: Lappeenrannan upouusi teatteri avasi ovet suurelle yleisölle kantaesityksen kanssa. Näytelmänä oli ei sen enempää eikä vähempää kuin Mummo -sarjakuvista ohjattu, teatterin keinoin toteutettu versio "Mummosta".
Väliaikoineen liki parituntinen esitys piti kyllä katsojan hyvin otteessaan, eikä ote päässyt herpaantumaan missään vaiheessa. Välillä tuntui, että kuinka sarjakuvatarinasta onkin saatu tehtyä noin makoisa esitys. Jos joku ehti epäilemään ennen esitystä, että se on jonkilainen vanhan ihmisen yksinäinen ikädraama - yksinpuhelu; erehtyi varmasti.
Olisi suorastaan noloa mennä tässä tekemään ns. juonipaljastuksia. Jokainen voi halutessaa käydä itse esityksessä asiat toteamassa. Tosin nyt kuuluu jo syksyn ja vuodenvaihteen esitykset lähes loppuunmyydyiltä, mutta kevään esityksissä varmaan vielä tilaa on. Silti lipu kannattaa varata jo hyvissä ajoin etukäteen, koska todennäköisesti niitä ei teatterikassan luukulta enää saa esityspäivänä.
Väliajalla oli rohkeimmille tarjolla "Mummon" omaa elixiiriä: Mummon tossua. Tuo hieman salaperäinen juomasekoitus pitää sisällään laadukasta kermalikööriä, johon on sekoitettu tilkka "salmiakkikossua".
Eläköön vanhuus ja mummottelu !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OH5KUY // ARi

Oma valokuva

Born: March 1965
Married with Leila
Other familymembers:
  • Sina (1991) girl 
  • Aapo (2007) Tibetan spaniel (!2013!)
  • Tapsa (2013) Hamster (!2014!)
  • Wiljo (1985) Turtle
 
Hamradio operator since 1991.
Using callsign: OH5KUY

Twitter