maanantai 30. marraskuuta 2015

Hoitotakuu toimii...

Viimeisen puolen vuoden aikana on taasen päässyt ihan kongreettisesti tutustumaan tuohon sanahirviöön "hoitotakuu". Näin maallikkonahan sen ymmärtää siten, että on tietty aika, jonka kuluessa on tiettyyn hoitoon päästävä. Tämä aikaväli on yleisesti 6 kuukautta eli puoli vuotta.
Jos oikein hyvin sattuu käymään ns. kokonaisvaltaisesti lääkäripalveluiden perässä, niin voi käydä kuten allekirjoittaneelle, että kaikki hoitopäivät tulevatkin sitten hyvin lyhyelle aikajanalle ennenkuin tuo takuuaika umpeutuu.
Niinpä kävi, että muutama viikko sitten tuli käytyä hoitamassa nuo hammaskalustot kuntoon ja nyt on sitten edessä kirurgin käsittely heti huomenissa. No, tuleepahan paikat kerralla tarkasteltua ja operoitua. Jotta tilanne olisi täydellinen, niin samalle ajalle olisi sattunut vielä toisen erikoislääkärin vastaanotto, mutta se piti siirtää onnistuneesti lähemmäksi Joulua sattuneesta syystä - ei onneksi 6 kuukauden päähän.

Osa leikkausta edeltävistä lääkkeistä tuleekin pistoksina. Voi olla tottumattomalle hieman jännä paikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keväänkorvalla

Mustola, vko 13 / 2024  Pääsiäispyhien aattona näytti kevät saaneen kunnon harppauksen eteenpäin. Lämpötilat nousivat hetkessä toiselle kymm...