keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Narikkatorilla... torikaupoilla

Tulipa tuossa töiden jälkeen tehtyä ns. iltalenkki Stadin uudella Narikkatorilla. Väkeä oli liikkeellä kuin paremmillakin markkinoilla - tosin täällä myyntipisteiden määrä oli melkoisen vähäinen. Suurin joukko oli keskittynyt Etelä-Amerikkalaisen "katumaalarin" ympärille. Taiteilija teki spray-maaleilla suihkien mielikuvituksellisia A3-kokoluokan maalauksia. Noin maallikon silmin ihan kelvollisia tuotoksia. Ilmeisesti myös joku muukin tykästyi tuotoksiin, sillä kauppa tuntui käyvän ihan hyvin. Eihän ne ihan halpoja ole nuo sparaymaalitkaan, joten 25 eur -hinta työltä kuulostaa varsin kohtuulliselta.
Hieman salamyhkäisempiä kauppiaita olivat paikalla pyörineet Itä-Eurooppalaiset (Bulgaria) kiikarikauppiaat. Tuotteiden hintaa on vaikea arvioida, koska en jaksanut mennä syvällisimpiin keskusteluihin tuotteista. Kotikulmilla nuo kiikarit vuosi sitten olivat siinä 50 eur hintaan, mistä hyvästi tinkimällä päästiin n. 30 euroon. Näissä kaupoissa on vain se varjopuoli asiakkaan kannalta, että ostettava tuote onkin joku muu kuin mistä kaupat on sovittu. Kiikarit nimittäin tahtovat vaihtua siitä mallista mikä on ollut esillä kaupantekohetkellä. Niin ja kuitteja on turha toivoa saati takuita.
Muut kauppiaat olivatkin linnoittautuneet itse Kampin kauppakeskukseen tai sitten torille viritettyjen aitauksien (terassit) sisäpuolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Twitter