perjantai 16. huhtikuuta 2021

Postilaatikon täytettä

 

2 viikon saalis: 106 postilähetystä postilaatikossa

Kaksi viikkoa tuli vietettyä ns. reissunpäällä Etelä-Savon takametsissä nautiskelemassa luonnonrauhaa ja katsomassa kevään edistymistä. Matkalle lähtiessä muistin kyllä keskeyttää viikkolehden jakelun poissaolon ajaksi, mutta muilta osin jätin toiminnot aktiivisiksi. Ja lupasihan tuo talonmieskin käydä tyhjentämässä postit laatikosta, jos mitä tulee. 

No, kahden viikon aikana postia tuli tilaamatta ja tilattunakin. Tuon mainosjakelun määrä (ilmaisjakelu) ei yllättänyt, sillä sitä tuli liki kilon verran. Hyvää materiaali suoraan keräyspisteelle toimitettavaksi. Muutama harvakseltaan ilmestyvä harrastelehti oli joukossa mukana, mutta se mikä sai hieman hymyä aikaiseksi oli postikorttien ja kirjeiden määrä.

Kahden viikon aikana oli tullut maailmalta 107 postilähetystä, joista 4 kirjettä ja loput postikortteja. Olipa joukossa yksi kotimainen Pääsiäiskorttikin - kiitos. Kaikki lähetykset kuuluivat tuonne Postcrossing -osioon. Korttien teemat olivat todella hienoja: avaruus, lepakot, linnut, NFL, military....... Nyt onkin edessä sellainen sopiva rupeama, kun skannaan ja arkistoin kortit omaan kuva-arkistoonsa. Tällä korttimäärällä se vienee muutaman päivän, mutta kannattaa. Kaikki kortin lähettäneet saavat luonnollisesti persoonallisen vastausviestin sähköpostin kautta, koska lähettäjän normaali kotiosoite ei ole tiedossa. Korttien osalta on hieman haasteellista kun usein niiden taustapuoli merkkeineen ja teksteineen ovat todella viimeisteltyjä ja kauniita, mutta niitä ei voi julkaista, koska sisältävät ns. henkilökohtaisia tietoja moneltakin kantilta.

Nyt korttien määrä pitäisi hieman rauhoittua, koska tili on ollut jäähyllä jo kohta reilu kuukauden - avautuakseen sitten jälleen syksyn pimeille hi...

de ARi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Päivän bongaus - "Ihan pihalla"

Bongaa päivä pihalla 4.-5.5.2024  Viikonvaihteessa järjestettiin oikein lintujentarkkailun superviikonloppu, kun lauantaina vietettiin Torni...