torstai 23. tammikuuta 2020

Tietoliikennehäiriö jatkuu....jatkuu....jatkuu.....

TELIA:n häiriötilanne kaakonkulmalla 23.1.2020

Eilen (22.1.2020) alkanut häiriötilanne TELIA:n verkossa jatkuu siis edelleen. Nyt on ennakoitu häirösivuston mukaan "joskus" tämän vuorokauden puolella.

Aamupäivällä kävin rakentavaa keskustelua ja kirjeenvaihtoa TELIA:n asiakaspalvelun suuntaan ja kyselin häiriön laatua, koska nettiyhteys oli alhaa vielä 18 tunnin jälkeen. TELIA:n häiriökartta ei aamulla kertonut koko häiriöstä mitään, joten uteliaisuuteni heräsi.

Puhelin ruuhkan välttämiseksi vikapalveluun, käytin kommunikoinnissa Twitterin tarjoamaa viestisovellusta. Vastaus tulikin alle 5 minuutin kuluttua kyselystä. Keskustelun jälkeen selvisi, että vikatilanne jatkui vielä ja ennakoitu korjautumisaika olisi tänään klo 17.00. Nyt kun katsoin tilannetta vikakartalta, niin häiriötilanne siellä näkyi, mutta ennakoitu korjautumisaika oli päivätty eiliselle päivälle, ajalle 19.36!!

No, onneksi on tuo ELISA:n Mokkula käytössä rinnalla, mutta olisihan se tämä kiinteäkin verkkoa hyvä saada käyttöön, niin onnistuisi monet asiat hieman joutuisammin. Etenkin näin ilta-aikaan, kun 4G-verkko on ruuhkainen.

Odottelemisiin siis........

PS: saakohan tästä joskus alennusta liittymälaskuun ????

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjahyllyyn täytettä jälleen

Kirjoittajat ja kustantamot ovat olleet aktiivisia ja tuoneet markkinoille pitkin kevättä mielenkiintoisia kirjoja niin Ukrainan tapahtumiin...