keskiviikko 21. elokuuta 2019

"TARINOITA RAJALTA" / Lassi Saressalo


ISBN: 978-952-324-201-2

Rajavartiolaitoksen juhlavuoden kunniaksi julkaistiin kuluvalla viikolla mielenkiintoinen julkaisu, Tarinoita rajalta. Kuten nimestä voi päätelläkin on kirjaan koottu suuri joukko rajamiesten ja -naisten muiteloita elämästä Rajalla. Lisäksi kirjasta löytyy mielenkiintoisia katsauksia Rajavartiolaitoksen historiaan. Myöskään kuvitusta ei ole unohdettu. Runsas kuvitus onkin omiaan lisäämään teoksen mielenkiintoa myös muiden kuin rajamiesten ja -naisten keskuudessa.

Saadun tiedon mukaan teoksesta on tehty rajoitettu, pieni painosmäärä, eikä sitä ole tarkoitettu myyntiin kirjakauppoihin. Valitettavasti tuo kirjan lataaminen ei enää näytä olevan mahdollista e-kirjana (päivitys: 11.12.2021) - Olisihan se ollut hienoa, että kirjaa olisi ollut saatavilla muutoinkin kuin harvoina printtikappaleina.

 

2 kommenttia:

  1. Hi, link is not working 😭 can you please make it work so we can access pdf file or any kind of online version 🖤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hello, thank you for the comment. I checked the ebook download from various sources. I could not find any working links to download the book. Maybe it was available only for one year - I wonder. Must correct (remove) the false link. Happy Holidays!

      Poista

Valonnopeudella Mustolasta

  Valoa Mustolaan - yksi kuituoperaattoreista Myös omakoti- ja muutkin pientaloasukkaat pääsevät kohta nauttimaan viestinnässään valonnopeud...