tiistai 6. lokakuuta 2009

ITELLA supistaa

Mediasta on saatu lukea, että Itella supistaa rajulla kädellä noita lajittelukeskuksia henkilöstön osalta ja panostaa automatiikkaan. Vähentyvässä postiliikenteessä on kaikki asiat optimoitava tarvittavan voiton saavuttamiseksi. Sellaistahan se business on. Sähköiset mediat ovat, kuten todettukin, aiheuttaneen tämän taantuman postipalveluissa. Koska sinä muuten viimeksi lähetit kirjeen tai kortin perinteiseen tapaan? Niinpä, hyvä kysymys - monet tuskin muistavatkaan kyseistä tapahtumaa. Monella tuo hetki ajoittuu joulukortin lähettämiseen.
Tällä kertaa onkin helppo ihmetellä asiaa, koska oma pesä on ns. puhdas: tänä vuonna on tullut käytettyä ITELLA:n postipalveluja enemmän kuin vuosiin: paketteja on lähtenyt liikkeelle reilu 30, kirjeitä n. 40 ja postikorttien määrä hipoo kohta 100 ja mennee ylitsekin ennen vuodenvaihdetta. Nopeasti laskettuna jos edes puolet kirjoitustaitoisista suomalaisista lähettäisi puolet tästä määrästä, joutuisi Itellakin tuumaamaan uusien lajittelukeskuksien lisäämistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keväänkorvalla

Mustola, vko 13 / 2024  Pääsiäispyhien aattona näytti kevät saaneen kunnon harppauksen eteenpäin. Lämpötilat nousivat hetkessä toiselle kymm...