torstai 6. huhtikuuta 2017

UUSI WEP-sivusto


Jotkut sen ovat jo huomanneetkin, mutta on toki niitäkin, joille tuo osoite "oh5kuy.mbnet.fi" ei ole tarttunut selaimen osoitekenttään. Nimittäin, useamman vuoden odottelun jälkeen suoritin massiivisen päivityksen sivustolle, eli pyyhin kaiken vanhan ja aloitin ns. alusta uusilla tekniikoilla.
Itse sivustoprojektihan elää koko ajan eikä siitä taida valmista tulla koskaan, mutta nyt se on jo siinä vaiheessa, että ilkeää laittaa sen tuonne nettii tyrkylle.
Mitään ihmeellistähän sieltä ei löydy, mutta onpahan jotain mitä värkkäillä, jos ei muuten, niin näin harrastusmielessä yhdessä tuon blogisivuston kanssa. Vanhat laajat Mustolan sääasemaan ja ukkostutkaan liittyneet jutut on poistettu ja korvattu hieman toisenlaisilla sivustoilla. Lähinnä sääpalvelut ovatkin näkyvissä tuon radioamatöörien käyttämän APRS-sivuston kautta. Sama sivusto, jonka kautta voi vaikka seurailla ajoittain ajoneuvoni liikkeitä reaaliajassa tms. Lisää tekstiä on tulossa ja visuaalista ilmettäkin parannellaan, mutta ei kaikkea kerralla.
Nämä uudet sivustot on rakennettu tarkoituksella hyvin kevyiksi, jotta ne avautuisivat hitaillakin nettiyhteyksillä helposti. Lisäksi on huomioitu mobiililaitteiden lisääntynyt käyttö, joten nyt sivustoja voi tarkastella helpommin niin puhelimilla kuin tableteillakin.
Palautetta ja toiveita voi jatkossakin esittää vapaasti. Kaikki tullaan käsittelemään luottamuksella.
Viestit voi laittaa osoitteeseen: oh5kuy(at)gmail.com

73 // ARi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OH5KUY // ARi

Oma valokuva

Born: March 1965
Married with Leila
Other familymembers:
  • Sina (1991) girl 
  • Aapo (2007) Tibetan spaniel (!2013!)
  • Tapsa (2013) Hamster (!2014!)
  • Wiljo (1985) Turtle
 
Hamradio operator since 1991.
Using callsign: OH5KUY

Twitter