perjantai 29. heinäkuuta 2016

KEKKONEN - syntymästä kuolemattomuuteen

Kulttuurinnälkäistä poskihammasta alkoi tuossa alkuviikosta pakottamaan siihen malliin, että jotain lääkettä sen hoitamiseksi oli äkki keksittävä. Aikaisempina vuosina oireen parantamiseksi on löytynyt lääkkeet teatterimaailmasta - nimenomaan kesäteattereista.
Lappeenrannan oma produktio muskettisotureista kuulosti jotenkin hieman "lapselliselta", joten katse suuntautui vaimon kanssa jälleen kerran Imatran suuntaan.
Imatran kesäteatterissa oli tarjolla näytelmä jo edesmenneestä kotimaisesta suurmiehestä, presidentti Kekkosesta. Mikäs sen mukavampaa.
Jälleen kerran tuli nautittua hienosta esityksestä koko rahalla. Jo alkumetreiltä saakka esitys vei katsojan mukaansa. Hyvä, että näytöksessä oli väliaika, sillä muutoin olisi ollut vaarana, että katsoja tulee vielä "ylikuntoon". Ylikuntoon hyvinkin, sillä koko 2h15min esitys vietiin lävitse viiden (5) näyttelijän voimin! Huikea saavutus kerrassaan, mikä sai kyllä sykkeen nousemaan myös katsomossa. Sen verran vauhdikasta oli meno kokonaisuudessaan. Niin, eikä esityksessä unohdettu yleisöäkään - hieno juttu. Yleisökin pääsi osallistumaan omalla panoksellaan näytökseen.
Jos et ole vielä käynyt virkistämässä muistia UKK:n osalta, niin nyt alkaakin olla jo kiire, sillä kesäteatteri sulkee ovensa tämän viikonlopun jälkeen.
Niin, ja tuo hammassärkykin siirtyi taas vuodella, sillä perinteinen kesäteatterikeikka odottaa siellä 28.7.2017 - kohde on vielä toki avoin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Twitter