perjantai 2. toukokuuta 2014

FIFA World Cup - 2014 (Didier Drogba)

Didier Drogba, Norsunluurannikko

Norsunluurannikon jalkapallojoukkueen tehokas kärkipelaaja, Didier Drogballa on nyt hyvä mahdollisuus nousta kesäkuun turnauksen huippupelaajien joukkoon. Mikäli muu joukkue pysyy vauhdissa mukana, niin mikään ei estä joukkuetta etenemästä vaikka 16 parhaan joukkueen sekaan.
Kisojen alla julkaistavat keräilykortit on yksi hyvä tapa päästä mukaan kisafiilikseen jo hyvissä ajoin. Drogba sai hieman ylimääräistä huomiota osakseen, kun hänen pelaajakortti (tuo kuvan Game Changer -erikoiskortti) oli viimeinen varsinainen pelaajakortti, joka puuttui kokoelmastani pitkään.
Ja kuten yleensä, niin nytkin kun olin jo henkisesti valmistautunut luopumaan ko. kortista, niitä tulikin sitten viikolla vaihtojen yhteydessä tuplana; bonuksena päälle vielä tänään tullut Drogban rajoitetun painoksen kortti. Seki tuplana kuinkas muuten.
Pelaajataustoja tutkiessani oli lähes pakko hyvyillä kun huomasin, että meillähän on yhteinen syntymäpäivä vaikka vuodet hieman heittävätkin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keinoäly (AI) ja minä: muuttolintujen matkassa

Keinoäly eli tuttavallisemmin AI on tullut hyödyksemme tai sitten kiusaksemme - kuinka vaan. Ainakin bittitekniikan osalta hyvin monet järje...