torstai 13. tammikuuta 2011

HYVÄÄ ALKANUTTA

Perinteisesti näin vuoden aluksi on ollut hyvä tapa toivottaa kaikille "Hyvää alkanutta vuotta". Niin nytkin ja samalla aloittaa tämän vuoden blokitarjonta.
Hiljaiselo blokirintamalla ei ole suinkaan johtunut aiheiden puutteesta vaan enemmänkin muista kiireistä. Mutta onhan se hyvä, että tekemistä riittää.
Se on hyvä ottaa välillä pieni irtiotto näihin teknisiin "hömpötyksiin" ja kokeilla, miltä tuntuu olla ilman kännykkää, tietokonetta, televisiota jne... Itselleni tuohon tarjoutui mainio tilaisuus Joulupyhinä kun matkustellessa unohtui kännykkään kytkeä virrat, tietokone kotia jne. Eikä tuolla etelän saarilla tullut hirmuisesti tuota televiisoriakaan töllättyä. Tarvittavat yhteydenotot suoritinkin kauniisti postikorttien ja PULLOPOSTIN avulla.
Korttien osalta on kommentteja jo tullutkin, eli ne ovat lentäneet kauniisti kohteisiinsa, mutta tuohon avoimeen kirjeeseen pullossa, ei ole vielä vastauksia kuulunut. No, Atlantti on se verran suuri vesialue ja merivirrat oikukkaita, joten huonolla tuurilla saa kommentteja odotella todella pitkään. Ellei sitten koko pullo ole joutunut jonkun valaskalan nieluun heh...
Mutta, tästä on hyvä ponnistaa kohti uusia haasteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kätevät sovellukset lintujen havainnointiin

Androidin "äpit" lintujen havainnointiin  Jyväskylän yliopistossa kehitetty Muuttolintujen kevät -sovellus tunnistaa linnun laulus...